sâmbătă, 25 aprilie 2015

European Parliament for Teens

În perioada 25-26 aprilie, Consiliul Judeţean al Elevilor Giurgiu organizează a doua ediţie a proiectului European Parliament for Teens (EPT), proiect care reuneşte 25 de elevi ai liceelor din judeţul Giurgiu. Proiectul are ca scop dezvoltarea multilaterala a tinerilor, ei având ocazia nu numai să discute doar într-o limbă de circulaţie internaţională (engleza), dar şi să cunoască şi să afle probleme de interes european.
Astăzi, 25 aprilie, a avut loc prima parte a activităţii. La deschidere au fost prezenţi domnul Inspector General Gigi OPRIŞAN şi doamna Director adjunct a Colegiului Naţional "Ion Maiorescu" Corina ANTON, care ne-au adresat câteva cuvinte.

În prima parte a zilei, tinerii au participat la o sesiune de teambulding care i-a ajutat în consolidarea echipei şi în cunoaşterea coechipierilor, urmând ca apoi sa intre în săli pentru a discuta despre tema propusă, a descoperii probleme şi găsii soluţii. Spre final, aceştia au redactar rezoluţia finală care va fi prezentată mâine în plenul Adunării Generale EPT.
Consiliul Judeţean al Elevilor Giurgiu le ureză succes participanţilor mâine!