marți, 18 februarie 2014

Training "Leadership și luare deciziilor"

Sâmbătă și duminică, 15 și 16 februarie, la Giurgiu, în sala “Nichifor Crainic” de la Episcopia Giurgiului s-a desfășurat cursul “Leadership si luarea deciziilor”, la care au participat elevi de la liceele giurgiuvene, membri ai Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Giurgiu.
Cursul a fost susținut de părintele diacon Daniel Necula, inspector de specialitate, la disciplina religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Giurgiu și a avut ca obiectiv înțelegerea de către participanți a conceptului de ,,leadership”, cunoașterea procesului de luare a deciziilor, conștientizarea rolului liderului în vederea eficientizării echipei.
În cele doua zile de activitate s-a vorbit despre barierele în comunicare, strategii în luarea deciziilor, conflicte, confruntări și consens, despre rolurile în cadrul echipei, profile și modele de lideri.
La finalul acțiunii, Denis Andrei, vicepreședintele Consiliului Național al Elevilor, a declarat:“Suntem foarte fericiți că am putut lua parte la acest curs; suntem convinși ca cele prezentate aici ne vor ajuta sa ne dezvoltam calitățile de lider, sa putem lua mult mai ușor deciziile, atunci când poziția de lider ne-o impune”.
Organizatorii cursului intenționează să desfășoare acțiuni asemănătoare și în alte localități ale județului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu