duminică, 15 decembrie 2013

Ședință CJE Giurgiu

    Pe data de 7 Decembrie a avut loc prima ședință a Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu după Adunarea Generala din data de 13 Noiembrie când ne-am ales noua conducere.
    Ședința a început printr-o scurtă descriere a științei de a conduce, a leadership-ulului oferită de Andrei Denis și Teodor Sanda.
    Adrian Chiran a fost demis prin vot deschis din funcția de Director al Departamentului Sport și Tineret și vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic ”Tudor Vianu” deoarece nu a respectat declarația de neaparteneță politică, afișând pe pagina personală de facebook stema Clubului Elevilor Liberali. 
    Mihai Gavilă a fost ales prin vot deschis pentru funcția vacantă din Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu, Director al Departamentului Sport și Tineret.
    În cadrul ședinței s-au stabilit două proiecte pentru luna Ianuarie: ”Bucurie pe zăpadă” (Membrii Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu se vor întâlni într-un parc din orașul Giurgiu și îi vor plimba cu sania pe copiii de la o casa de tip familial.); ”Cel mai mare om de zăpadă” (Fiecare Consiliul Școlar al Elevilor din județul Giurgiu își formează o echipa care va construi un om de zăpada, cel mai mare și mai frumos va fi premiat”)

Andrei Denis
Președinte CJE Giurgiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu