vineri, 14 martie 2014

Informarea consilierilor educativi cu privire la activitățile CJE Giurgiu

    Pe data de 6 martie 2014, Liceul Tehnologic ”Tiu Dumitrescu” Mihăilești a fost gazda Cercului Pedagogic al consilierilor educativi de la liceele din județul Giurgiu.
    Pe data de 14 martie 2014, Școala Generală nr.7 Giurgiu a găzduit Cercul Pedagogic al consilierilor educativi din școlile generale din municipiul Giurgiu.
    În cadrul ambelor întâlnirii ale consilierilor educativi, Denis ANDREI, președintele Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu a participat și le-a prezentat activitatea CJE Giurgiu, în special proiectele:
-"CiNE contează pe tine?", proiect organizat de Asociația Elevilor Mehedințeni (AEM) în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor și finanțat prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 5.1. S-a făcut o prezentare generală a proiectului iar fiecare consilier educativ a primit un chestionar urmând ca acesta să ajute Consiliul Școlar al Elevilor din unitatea de învățământ de proveniență la implementarea respectivelor chestionare.
-"European Parliament for Teen", proiect a cărei promovare o vom începe pe data de 17 martie 2014.

-"Consiliul Județean al Elevilor Junior (CJEJ) Giurgiu", urmează săptămâna viitoare o ședință la care vor participa președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din școlile generale (CȘE care nu sunt afiliate CJE Giurgiu) și Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu