sâmbătă, 29 martie 2014

"Tinerii votează - Tinerii contează", eveniment regional, Târgoviște (Regiunea Sud-Muntenia)

     În data de 27 martie 2014, a avut loc Conferința de lansare a evenimentului regional din cadrul Campaniei de Informare și Conștientizare „Tinerii votează - Tinerii contează”, care s-a desfăşurat la Primăria Municipiului Târgoviște.
     Campania a debutat printr-o conferință de presă în cadrul căreia au luat cuvântul:
  1. Veronica Ștefan - președinte al Consiliului Tineretului din România
  2. Ciprian Prisăcaru - viceprimar al municipiului Târgoviște
  3. Emanuel Palea - director Autoritatea Electorala Permanenta Filiala Sud-Muntenia
  4. Denis Andrei - președinte al Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu; vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor
  5. Sînziana Voicu - senior al Consiliului Național al Elevilor
  6. Bianca Vlad președinte al Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița
  7. Cătălin Bălan, Manuela Bivol, Andrei, Cristi - Tineri Ambasadori pentru Participare în Regiunea Sud Munteni
     Fotografi de la eveniment puteți găsi aici.


   
   Consiliul Tineretului din România (CTR),  în calitate de Membru al Forumului European al Tineretului(ESSU) dezvoltă Campania Națională de Informare și Conștientizare „Tinerii Votează-Tinerii Contează” în parteneriat cu Autoritatea Electorala Permanenta  cu scopul de a stimula participarea acestora, în calitate de cetățeni cu drepturi depline la alegerile pentru Parlamentul European (25 mai 2014).
      În cadrul campaniei a fost înființată “Liga Tinerilor Ambasadori pentru Participare”, formata din tineri Ambasadori din toate regiunile tarii, care are ca scop răspândirea mesajului în întreaga țară. Astfel, Consiliul Tineretului din Romania (CTR) a pornit o mișcare amplă de informare la nivel național prin susținerea de seminarii informative în marile orașe ale țării. În luna Martie au avut loc seminarii informative în :București, Timișoara, Craiova și Târgoviște.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu