duminică, 18 mai 2014

Mesaj pentru Tânărul de Azi

    Pe data de 16 mai 2014, Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Giurgiu în parteneriat cu Asociația Tinerilor pentru România (ATpR) a organizat proiectul internațional Mesaj pentru Tânărul de Azi.
    Începând cu ora 10, membrii Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Giurgiu i-au rugat pe giurgiuvenii din Piața Centrală să se oprească pentru câteva minute și să le transmită un mesaj tinerilor de astăzi. Iată ce își doresc giurgiuvenii să transmită tinerei generație:
    Să se implice în toate acțiunile. Să fie curajoși și optimiști.
    Tânărul de azi să nu facă greșeala pe care am făcut-o noi, cei de până la 81 de ani, să judece la timpul zilelor noastre, cu adevărat democratic.

    Tânărul de azi să aibă grijă de el prin învățătură și prin respect. Să nu aștepte de la politicienii de azi. Le doresc să fie tineri și frumoși așa cum arată vârsta lor.
    Să le dea Dumnezeu sănătate, să fie corecți și să aibă capul pe umeri.
    Să fiți cuminți, respectuoși față de vârstnici și să ieșiți la vot pe 25 mai.
    Să fie mai optimiști.
    Multă sănătate. Să învețe foarte mult, să se integreze în societate.
    Vă doresc să rezistați vremurilor de astăzi ca să puteți face față vremurilor viitoare! Vă doresc să aveți parte de vremuri bune care să vă învețe să trăiți altfel, să fiți buni și să aveți parte de bine! Iar pe noi, iubiți-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu