duminică, 28 decembrie 2014

Cântam, dăruim și ne înveselim




 Cântam, dăruim și ne înveselim


           Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, CJE Giurgiu împreună cu Colegiul Național "Ion Maiorescu", Liceul Tehnologic "Ion Barbu" și Școlile Generale nr. 4, nr.8 și nr. 1 au adus zâmbete persoanelor defavorizate prin proiectul "Cântam, dăruim și ne înveselim” . 
           În dimineața zilei de luni, 15.12.2014, reprezentanții Colegiului Național "Ion Maiorescu" împreună cu o parte din membrii Consiliului Județean al Elevilor au cumpărat alimente și au adus hăinuțe și jucării pentru copiii care învață la Școala Specială. Acolo am fost colindați de elevii școlii speciale, elevii școlii generale nr. 4 și nr.8, și de asemenea  i-am colindat și noi împreună cu elevii Liceului Tehnologic "Ion Barbu". 

           Copiii au fost foarte încântați când au văzut cadourile aduse de ” Moș Crăciun”  și au mulțumit plini de încantare.
           Marți, 16.12.2014, CJE Giurgiu a fost cu elevii școlilor generale nr. 1 și nr.4 și cu elevi ai liceului Tehnologic "Ion Barbu" la centrul de zi “ Luceafărul “  unde a fost spectator al serbãrii lor de Crăciun, iar apoi BEx-ul CJE GR s-a revanșat cântând câteva colinde.
 Miercuri, 17.12.2014, în ultima zi a proiectului, CJE GR a fost în aceeași formație la Biblioteca Județeană Giurgiu, unde au fost împărțite cadouri pentru persoanele defavorizate.
           Acest proiect nu ar fi fost posibil fără ajutorul doamnei Tîru Sorina, coordonatorul acestui proiect, care a debutat în 2011 cu elevii Liceului Tehnologic "Ion Barbu", iar apoi s-a extins prin numeroase parteneriate în tot județul.
           Ne bucurăm că am putut ajuta și că prin acțiunile noastre am adus măcar un zâmbet pe față celor prezenți. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu