duminică, 22 februarie 2015

Conferința Inter-Regională "Progres către viitor"


În perioada 19 – 22 februarie, în localitatea Brănești s-a desfășurat Proiectul Inter-Regional ”Progres către viitor”, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Ilfov.



La proiect au participat 40 de elevi, opt profesori formatori și șase seniori, din 20 de județe, inclusiv București. Pe parcursul a patru zile, participanții au lucrat pe echipe în cadrul mai multor ateliere care au avut ca scop elaborarea unor strategii de dezvoltare aplicabile și potrivite fiecărui județ participant. Au avut loc Cafenele publice în cadrul cărora s-a lucrat pe soluționarea problemelor identificate la nivelul elevilor și al organizației.

“Proiectul şi-a propus motivarea tinerilor pentru a se implica în activităţile de voluntariat iniţiate de Consiliul Elevilor sau de comunitate în calitate de cetăţeni activi. Consider ca obiectivele propuse au fost împlinite şi mă bucur că încă o dată elevii au avut de câştigat. Sunt mândru de activitatea Consiliului Judeţean al Elevilor Ilfov  şi de cum a reușit acesta să aducă în județ elevi din jumate de ţară. Tin să mulţumesc tuuror celor care au spijinit acest proiect”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Ilfov, Paul Lungeanu.

La această activitate au fost prezenți o parte din Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor și reprezentanți ai Ministerului Educației și Cercetării Științifice și ai Ministerului Tineretului și Sportului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu