sâmbătă, 7 februarie 2015

Lucrul în echipă

Consiliul Județean al Elevilor Giurgiu a organizat în perioada 6-7 februarie 2015 la Centrul eparhial pentru copii și tineret ,,Sf. Ioan Valahul” un curs de formare pe modulul ''Lucrul în echipă”. Sesiunea facilitată de părintele profesor Daniel NECULA a întrunit un număr de 20 de elevi interesați de dezvoltarea lor personală. 


Participanții au început cu câteva activități de cunoștere, moment în care s-a dat startul jocului Secret Angel prin care tinerii și-au putut lăsa mesaje unul celuilalt în cele două zile.
Pe parcurs, cei 20 de elevi au învățat care sunt etapele prin care un grup trece în formarea unei echipe și ce rol pot avea în cadrul acesteia. Activitățile practice au ajutat la fixarea informațiilor primite și la consolidarea relațiilor dintre participanți.




Ca o ultimă cerință a training-ului, tinerii au avut de format o propoziție fără a vorbi, rezultatul a definit toată sesiunea. 
"Niciunul dintre noi nu poate face singur, câte putem face toți împreună!"

Consiliul Județean al Elevilor Giurgiu mulțumește tuturor celor implicați pentru interesul acordat și vă invită să urmăriți interviul atașat https://www.youtube.com/watch?v=pqNJKVC0UeE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu